Naujienos

Techninių gebėjimų konkursai moksleiviams: LITEXPO paroda Karjera&Studijos 2023

2023 04 21

Kovo 30-31 d. Litexpo parodoje KARJERA & STUDIJOS atskirame jungtiniame stende Lietuvos inžinerijos ir technologijų pramonės sektoriui atstovaus LINPRA nariai – Alytaus profesinio rengimo centras, Vilniaus technologijų ir inžinerijos mokymo centras TECHIN, Šiaulių valstybinė kolegija, Šiaulių technologijų mokymo centras.

Kviečiame moksleivius sudalyvauti LINPRA stende vyksiančiuose Techninių gebėjimų konkursuose ir išbandyti savo jėgas vienoje iš 4 (arba visose) inžinerinių kompetencijų pasitikrinimo rungtyse. Čia bus galima atskleisti savo technologinius hobius ir talentus – galbūt tai ateities studijų ir mokymosi kryptis!

Konkursas vyks 2 dienas, ir kiekvienoje užduotyje kiekvieną dieną laimės vienas moksleivis, atlikęs ją tiksliausiai, kokybiškiausiai, išmaniausiu būdu! Prizas kiekvienam iš 8 laimėtojų – 100 Eur vertės dovanų čekiai.
 
Vilniaus technologijų ir inžinerijos mokymo centras TECHIN paruošė Uždavinį: Įveiklink robotą. Uždavinio trukmė apie 10-15 min. Mokiniai turės sukurti nesudėtingą roboto valdymo programą pagal pateiktą pavyzdį, atlikti roboto programavimą pagal pateiktą instrukciją bei išbandyti roboto programos veikimą.
 
Vilniaus technologijų ir inžinerijos mokymo centras TECHIN, pasitelkdamas modernias technologijas ir naujausias verslo praktines žinias, ugdo IT ir inžinerijos specialistus, teikdamas pirminio ir tęstinio profesinio mokymo paslaugas. TECHIN galima mokytis informacinių technologijų, mechatronikos, energetikos, metalo apdirbimo, suvirinimo, ŠVOK ir santechnikos mokymo programų moderniose Mokymo centro dirbtuvėse. Taip pat mokymai vykdomi Verslo administravimo ir kompiuterijos srityse.

Data: nuo 2023 m. kovo 30 d. 10:00 val. iki kovo 31 d. 19:00 val.