Naujienos

Kviečiame į statybos sektoriaus specialistų tvarumo mokymo gairių pristatymą

2020 12 02

Jei esate suinteresuoti ir jus domina tvarumas statyboje plačiąja prasme, kviečiame susipažinti su parengtomis Gairėmis ir dalyvauti nuotoliniame pristatyme - diskusijoje.

Europos žaliojo kurso įgyvendinimas yra iššūkis ir naujos galimybės visiems sektoriams, taip pat ir statybos sektoriui. Labai svarbu statybos specialistų žinios ir aktyvus dalyvavimas "žaliuosiuose pokyčiuose".

Tam tikslui Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centras, Lietuvos statybininkų asociacija (LSA) kartu su kitomis Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Ispanijos asociacijomis ir mokymo įstaigomis parengė STATYBOS SEKTORIAUS SPECIALISTŲ TVARUMO MOKYMO GAIRES. Gairėse trumpai aprašomi visi tvarumo aspektai aktualūs savarankiškai dirbantiems darbininkams ir būdai, kaip trumpai bei efektyviai apmokyti būsimus ir šiandien statybose dirbančius specialistus.

   

Gairės sukurtos įgyvendinant Erasmus + projektą „Aplinką tausojančios darbo kultūros mokymo - statybos sektoriaus specialistams - plėtojimas“, kurio tikslas - plėtoti ir įtvirtinti aplinkai nekenksmingą (žaliąją) darbo kultūrą statybos sektoriuje, kartu padidinant trūkstamos kvalifikuotos darbo jėgos tiekimą statybų sektoriui bei sukuriant galimybę „žaliaisiais“ įgūdžiais patobulinti jau dirbančių statybos sektoriaus specialistų kvalifikaciją.

Naujos tvarumo kompetencijos bus apibrėžtos STATREG kompetencijų sistemoje, taip pat kartu su partneriais pasiūlysime trumpus tvarumo mokymus.

Tvarumo gairių pristatymas - diskusija vyks:

Data: Gruodžio 9 d. (trečiadienį).

Laikas: Pradžia 14:00, planuojama pabaiga 15:20.

Registracija: info@statreg.lt  (gausite nuorodą prisijungimui).