Naujienos

Jubiliejinė statybininkų dienos šventė

2014 09 08

Jau 15-ąjį kartą paminėtoje kasmetinėje Statybininkų dienos šventėje, kurią organizavo Lietuvos statybininkų asociacija kartu su Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerija dalyvavo ir VšĮ Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro atstovai.
Oficialiąją šventės dalį pradėjo Lietuvos statybininkų asociacijos prezidentas Dalius Gedvilas, padėkojęs tiems, kas neabejingi statybai ir įvardinęs vienintelį būdą tobulėti ir siekti pažangos ateityje – sektoriaus labui dirbti kartu ir vieningai.
Kaip ir kiekvienais metais, šiemet šventės metu buvo pagerbti labiausiai pasižymėję statybos sektoriaus darbuotojai. Statybos bendrovių, valstybinių, mokslo institucijų vadovai, administracijos darbuotojai, statybos aikštelės darbininkai buvo pagerbti LR Ministro Pirmininko, Seimo pirmininkės, Aplinkos ministerijos, Lietuvos pramonininkų konfederacijos, Lietuvos darbo biržos, europarlamentaro Z. Balčyčio, Lietuvos statybininkų asociacijos apdovanojimais, padėkos raštais.
Šventės metu Padėkos raštu buvo pagerbta ir VšĮ Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro Mokymo organizavimo skyriaus vadovė Neringa Dapkutė. Neringai Dapkutei buvo įteiktas Padėkos raštas už profesionalumą, nepriekaištingą darbą statybos sektoriuje, profesinio mokymo pameistrystės forma populiarinimą ir diegimą.  Sveikiname ir kartu džiaugiamės!

 

 

Statybininkų dienos šventė 2014 rugsėjo 5d., Palanga